Algemene voorwaarden

1. Kortingen

Dionteater vzw behoudt zich het recht om tickets te annuleren zodra wordt vastgesteld dat er ten onrechte kortingen werden toegeƫigend. Identiteitscontrole van de tickethouder is mogelijk bij betreden van de voorstelling om de korting te rechtvaardigen.

2. Speciale wensen

Groepen en personen met speciale wensen sturen best een mailtje naar reservaties@dionteater.be met hun vraag of wens. Zo kunnen we dit beter opvolgen.

3. Betwistingen

Betwistingen omtrent bestellingen of facturatie dienen zo snel mogelijk schriftelijk kenbaar gemaakt te worden aan de reservatiedienst (reservaties@dionteater.be). Op de dag van de voostelling worden deze niet meer aanvaard.

4. Wijzigingen in het programma

Dionteater vzw probeert alle bezoekers zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen indien er zich belangrijke wijzigingen voordoen in het programma.

5. Plaatsen

We werken meestal met genummerde plaatsen. Deze worden niet bepaald op het moment van de reservatie, maar krijg je aan de kassa bij vermelding van de opgegeven reservatie-naam. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de gewenste plaats(en), maar de aangevraagde selectie is niet bindend en kan achteraf nog aangepast worden om een optimale plaatsverdeling te bekomen.

6. Niet aanwezig zijn

Als een bezoeker niet aanwezig kan zijn op een voorstelling dient men de reservatiedienst zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen zodat de bestelde plaatsen terug vrijgegeven kunnen worden.

7. Vertrouwelijkheid

Wij behandelen uw gegevens strikt vertrouwelijk en geven ze niet door aan derden.

8. Betalen aan de kassa

Je kan aan de kassa cash of elektronisch (Payconiq) betalen.
Niet op voorhand betaalde tickets dient men minstens een kwartier voor de voorstelling af te halen aan de kassa anders bestaat de kans dat deze worden doorverkocht aan last-minute bezoekers.

9. Online betalen

Bij online betaling is elke reservering van tickets en/of e-tickets pas definitief na ontvangst van de verschuldigde geldsom. In afwachting van betaling worden de tickets tijdelijk geblokkeerd voor verkoop. Tenzij anders vermeld worden tickets terug automatisch vrijgegeven voor verkoop als de vermelde betalingstermijn niet werd gerespecteerd.

Scroll naar boven