27 januari tot 10 februari 2024

Almost, Maine

12+

Een beeldende theatervoorstelling met negen verhalen in splitscreen-vorm die parallel langs elkaar heen lopen. Je ontdekt verschillende verhalen en ontmoetingen tussen personages. De verbinding tussen die verhalen maak je als toeschouwer zelf.

In ‘Almost, Maine’ ontmoeten we personages van uiteenlopende leeftijden in een koud, desolaat landschap. Hun levens kruisen elkaar. Ze proberen liefde te vinden, afscheid te nemen, elkaar te ontmoeten. Een vrouw draagt haar hart in een papieren tas. Al klungelend, stamelend, en voorzichtig bevragend, zoeken deze mensen uit of de persoon tegenover hen is wat ze nodig hebben.

 

Almost, Maine biedt de toeschouwer niet één verhaal, maar negen. Negen fragmenten over de zoektocht naar liefde, gespeeld door zes spelers. Deze voorstelling schippert tussen herkenbaarheid en surrealisme. Het wankelt tussen beginnen en eindigen. Tussen hoop en wanhoop. Tussen stilte en woorden die eindeloos stromen (naar elkaar, tegen elkaar, door elkaar). Proberen, blijven proberen. Bijna, bijna.

Spel

Nienke Deblonde, An Steenackers, Ingrid Geertsen, Fried’l van den Kerkhof, Cecile Van Hecke en Lana Wieers

Regie

Eva Soenens

Tekst

John Cariani

Speeldata en tickets

Korting Gezinsbond

Ben je lid van de Gezinsbond? Dan krijg je aan de kassa op vertoon van je lidkaart 10% spaarkorting op je aangekochte tickets. Duid hiervoor wel het het vakje van de Gezinsbond aan bij je reservatie.

Scroll naar boven