E.T. - the Extra-Terrestrial
17 december 2022

Filmfestival: E.T. – the Extra-Terrestrial (1982)

5+

“He is afraid. He is alone. He is three million light years from home.”

Dionteater wordt voor één dag getransformeerd tot de cinema van weleer! Kom genieten met vrienden of familie van deze heerlijk nostalgische beleving.

 

MÉÉR DAN ALLEEN FILM

 

In de namiddag bieden we een Extra-Terrestialervaring voor jong en oud. We voorzien een E.T.-bordspel, lekkere snacks, een tekenwedstrijd en een unieke kans om je te laten schminken als een echte… alien!

 

Over de film:
De tienjarige Elliott woont samen met zijn moeder, broer en zusje in een bosrijke buitenwijk van Los Angeles. Op een dag ontdekt hij in de tuin een buitenaards wezentje. Elliott en het wezentje schrikken zich eerst te pletter, maar sluiten dan vriendschap. Elliott noemt het wezentje E.T. en verbergt het in een kast op zijn kamer. De jongen laat E.T. ook kennis maken met zijn broer en zijn zusje. E.T. raakt snel vertrouwd met het aardse leven. Toch heeft hij heimwee naar zijn planeet. Ondertussen begint de aardse atmosfeer zijn gezondheid aan te tasten. Ook Elliott voelt zich niet lekker. Hun band is immers zo hecht geworden dat ze dezelfde gevoelens ervaren.

Regie

Steven Spielberg

Speeldata en tickets

za 17 december 2022 - 14:00
Beschikbaar

Korting Gezinsbond

Ben je lid van de Gezinsbond? Dan krijg je aan de kassa op vertoon van je lidkaart 10% spaarkorting op je aangekochte tickets. Duid hiervoor wel het het vakje van de Gezinsbond aan bij je reservatie.

Scroll naar top