2 tot 16 oktober 2022

Snot & Eieren

5+

Maak je klaar voor een verkenning van ons theater, allemaal op plaatsen waar eigenlijk nooit publiek mag komen. Kom luisteren naar enkele rasvertellers die het heerlijk vinden om jullie te verwennen met een goed verhaal.

Verhaaltjes voor kinderen vanaf 5 jaar.

In het Dionteater zijn al onze acteurs – zoals het echte acteurs past – geboren vertellers! Ze blijven maar doorvertellen, ook naast het podium. Verhaaltjes voor het slapengaan. Verhaaltjes tijdens lange autoritten. Een “Verteltuin” leek ons de ideale gelegenheid om die verhaaltjes ook eens los te laten op de oortjes van ons geliefd publiek. De vertellers hebben hun tuin, schrik niet, “Snot & Eieren” genoemd.
We organiseren voor deze gelegenheid een verkenning van ons theater, allemaal op plaatsen waar eigenlijk nooit publiek mag komen. Kom dus eens kijken achter de schermen van Dionteater en kom luisteren naar enkele rasvertellers die het heerlijk vinden om jullie te verwennen met een goed verhaal.

Verhaaltjes voor kinderen vanaf 5 jaar.

 

Deze voorstelling is helaas – door de verschillende locaties en traphallen – niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Spel

Inge De Cnodder, Suzette De Heyder, Nathalie De Koning en Koen Van De Vel

Regie

Spelcoaching Wim Loots

Tekst

o.a. Anne MG Schmidt

Speeldata en tickets

zo 2 oktober 2022 - 14:30
Niet beschikbaar
za 8 oktober 2022 - 14:30
Beschikbaar
zo 9 oktober 2022 - 14:30
Beschikbaar
za 15 oktober 2022 - 14:30
Beschikbaar
zo 16 oktober 2022 - 14:30
Beschikbaar

Korting Gezinsbond

Ben je lid van de Gezinsbond? Dan krijg je aan de kassa op vertoon van je lidkaart 10% spaarkorting op je aangekochte tickets. Duid hiervoor wel het het vakje van de Gezinsbond aan bij je reservatie.

Scroll naar top